takczynie7 2 Napisano 8 Marca Udostępnij Napisano 8 Marca zbugowałem sie w barierze płynełe se łudką potm dzura byla i mnie wywaliło za bariere 3 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
egiptco 111 Napisano 9 Marca Udostępnij Napisano 9 Marca Za barierę da się wyjść łódką, jednakże nie da sie tam poruszać. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
creepeer114 110 Napisano 19 Marca Udostępnij Napisano 19 Marca To normalne w granicach tej "gierki", po drugiej stronie "bariery" znajduje się świat "Widmo", na którym nie można budować,niszczyć i poruszać się. Walczyć tam chyba można ale nie wiem XD. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
208ms_ 242 Napisano 20 Marca Udostępnij Napisano 20 Marca W dniu 8.03.2021 o 16:31, takczynie7 napisał: zbugowałem sie w barierze płynełe se łudką potm dzura byla i mnie wywaliło za bariere to po co jej używałeś jak byś się przyznał że ją masz to by się taka rzecz nie stała 1 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi